Web Analytics Made Easy - Statcounter

​حمایت بانک صادرات ایران از استقلال مالی و اشتغالزایی مددجویان نهادهای حمایتی با پرداخت ١٠ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه و ایجاد بیش از ١٧ هزار مشاغل خانگی در ١٥ ماه اخیر تداوم یافت. در همین مدت از طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت با پرداخت بیش از ١٠ هزار فقره وام مشاغل خانگی به مبلغ ٤ هزار میلیارد ریال حمایت شده و همچنین ١٦ هزار میلیارد ریال به کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا وام پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیتس به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک به منظور حمایت از ایجاد مشاغل خانگی به معرفی‌شدگان و سرپرستان خانوار کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی با پرداخت ١٧ هزار و ٥٥٧ فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش ٩ هزار و ٩٨٩ میلیارد ریال از ابتدای سال ١٤٠٠ تاکنون از اشتغال‌آفرینی و استقلال مالی و کمک به اقشار آسیب‌پذیر و نیازمند کشور پشتیبانی کرده است.
این بانک در سال ١٤٠٠ با پرداخت ١٥ هزار و ٦٦٠ فقره وام قرض‌الحسنه به ارزش هشت هزار و ٧٠٠ میلیارد ریال و از ابتدای سال ١٤٠١ تا نیمه خردادماه با پرداخت هزار و ٨٩٧ فقره وام به ارزش هزار و ٢٨٩ میلیارد ریال از مشاغل خانگی و کارآفرینی مددجویان پشتیبانی کرده است.

١٠هزار فقره وام به طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت
همچنین روند افزایش حمایت این بانک از طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت به منظور بهبود وضعیت معیشت خانوارهای ساکن در مناطق محروم و کم برخوردار و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی با اولویت کسب و کارهای خرد و خانگی مبتنی بر مزیت‌های نسبی مناطق شتاب زیادی به خود گرفته به نحوی که طی سال گذشته ٩ هزار و ٧٦٠ فقره تسهیلات به ارزش چهار هزار و ١٢٢ میلیارد ریال و از ابتدای سال جاری تا نیمه خردادماه ٣٨٧ فقره وام به ارزش ١٧٤ میلیارد ریال توسط این بانک به طرح‌های اشتغالزایی این بنیاد پرداخت شده که جمعا از ابتدای ١٤٠٠ تاکنون بانک صادرات ایران ١٠ هزار و ١٤٧ فقره وام به ارزش ٤ هزار و ٢٩٦ میلیارد ریال در طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت پرداخت کرده است.
بنا براین گزارش، حمایت بانک صادرات ایران از طرح‌های اشتغالزایی بنیاد برکت در سه ماه پایانی سال ١٤٠٠ با افزایش ٢٠ درصدی همراه بود و تعداد وام‌های پرداخت شده توسط این این بانک از هشت هزار و ١٣٣ فقره در پایان ٩ ماهه اول به ٩ هزار و ٧٦٠ فقره در پایان سال افزایش یافت و پشتیبانی بانک صادرات ایران از این طرح‌ها همچنان با جدیت ادامه خواهد یافت.

١٦ هزار میلیارد ریال تسهیلات به آسیب‌دیدگان از کرونا
در همین مدت حمایت بانک صادرات ایران از کسب‌وکارها و اقشار آسیب‌دیده از کرونا با پرداخت نزدیک به ٨٦ هزار فقره تسهیلات به ارزش بیش از ١٦ هزار میلیارد ریال در سال ١٤٠٠ تداوم داشت.
این بانک در سال گذشته با پرداخت ٨٥ هزار و ٨٩٢ فقره تسهیلات حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا و ودیعه مسکن به ارزش ١٦ هزار و ٤١ میلیارد ریال سهم قابل توجهی در کمک به آسیب‌دیدگان این بیماری در کشور داشته است.
طی سال ١٤٠٠ بانک صادرات ایران ٥٨ هزار و ١٢٩ فقره تسهیلات حمایت از کسب و کارهای آسیب‌دیده به ارزش ٩ هزار و ٣٦٩ میلیارد ریال به صاحبان مشاغل پرداخت کرد. همچنین ٢٧ هزار و ٧٦٣ فقره وام ودیعه مسکن به ارزش شش هزار و ٦٧٢ میلیارد ریال به مستاجران در معرض آسیب پرداخت شده است.
بانک صادرات ایران سالانه علاوه بر پرداخت هزاران میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه و حمایت از بخش‌های مختلف اشتغال و کارآفرینی و همچنین ازدواج، مسکن، حوادث غیرمترقبه، زندانیان و بیماران نیازمند، بازنشستگان، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، بیماران صعب‌العلاج، تسهیلات خرید گندم و کمک به رونق تولید، از آغاز همه‌گیری بیماری کرونا، حمایت از کسب و کارها و اقشار آسیب‌دیده از این بیماری را در دستور کار داشته است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: طرح های اشتغالزایی بنیاد برکت بانک صادرات ایران هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه میلیارد ریال فقره تسهیلات آسیب دیده مشاغل خانگی فقره وام هزار فقره سال ١٤٠٠ ٩ هزار ١٦ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه در گروه‌های کالایی خاص، به‌ویژه کالاهای نهایی، باید ریال را به رسمیت بشناسیم.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی برادران در مراسم اختتامیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (اکسپو ۲۰۲۴) با بیان اینکه از ۳۵ کشور مقامات عالی رتبه در نمایشگاه اکسپو شرکت کردند، اظهار کرد: همچنین ایران در این نمایشگاه میزبان ۸۸ کشور و ۲۲۰۰ بازرگان بود.

وی با بیان اینکه پیمان‌های خوبی در این نمایشگاه بسته شد و برخی تجار خارجی برای بازدید از کارخانه‌ها به اصفهان و شیراز سفر کردند، اظهار کرد: لازمه جهش تولید جهش صادرات است. در همین راستا در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی، برنامه رشد تولید به همراه برنامه رشد صادرات، تنظیم شده است.

برادران با بیان اینکه محصولاتی که در این نمایشگاه نمایش داده شد، همه صادراتی بودند، تصریح کرد: در مواردی تبدیل به صادرکننده کالاهایی شدیم که قبلا به کشور قاچاق می‌شد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت در ادامه با بیان اینکه اگر موضوع حمل و نقل داخلی و بین‌المللی حل نشود، به توفیقات نهایی نمی‌رسیم، گفت: بحث بعدی که باید به آن پرداخته شود، تبادلات مالی است. موضوع تبادلات مالی قابل حل است و باید استفاده از رمز ارزها جدی‌تر گرفته شود. در اصل این ظرفیت وجود دارد که تجارت غیرنفتی بیشتر شود. همین حالا هم آمار برخی کشورهای خارجی از کالاهای صادراتی ایران بیشتر از چیزی است که در گمرکات ایران ثبت شده است که نشان می‌دهد کالا از مرزهای دیگر صادر شده است.

برادران با بیان اینکه باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان و غیره در گروه‌های کالایی خاص، ریال را به رسمیت بشناسیم، تصریح کرد: به رسمیت شناختن ریال در رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان خواسته بازرگانان است؛ زیرا اگر تاجری با ریال کالا صادر کند، اما از آن بخواهیم که به دلار رفع تعهد ارزی کند، این موضوع توهین به پول ملی است.

معاون وزیر صمت اظهار کرد: در حوزه استاندارد هم چالش هایی وجود دارد و بعضی مواقع سخت گیری‌ها در این حوزه مانع صادرات است و استاندارد برخی کشورهای هدف پایین‌تر از سطح استانداردهای ماست.

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر این است که مناطق آزاد هنوز بر مدار واردات و قاچاق است، اما باید رویکرد صادرات محور در این مناطق جایگزین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال + عکس
  • خندیدن گردشگر روس به سقوط ارزش ریال (عکس)
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش ریال در دستان گردشگر روس
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • ۷۲ میلیارد جزای نقدی بابت قاچاق ۳۹۱ دستگاه سرخ کن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی