Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آخرین آمارها، از زمان استقرار دولت سیزدهم تاکنون ۹۳ هزار فقره مجوز مشاغل خانگی صادر و بیش از ۷۱ هزار فرصت شغلی برای متقاضیان کسب و کارهای خانگی به وجود آمده است که از مهمترین اقدامات وزارت کار در حوزه اشتغال خانگی به شمار می رود.

به گزارش ایران اکونومیست، کسب و کارهای خانگی به مشاغلی گفته می‌شود که با سرمایه اندک قابل راه‌اندازی هستند و افراد می‌توانند با کمترین هزینه در محل  سکونت خود و در کنار اعضای خانواده به کسب و کار خانگی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر در بسیاری از کشورهای دنیا، مشاغل خانگی مورد توجه قرار گرفته و آمارها حاکی از آن است که ۲۳ درصد کل مشاغل در کشورهای فوق صنعتی را کسب و کارهای خانگی تشکیل می دهند.

در راستای توسعه و تقویت هرچه بیشتر مشاغل خانگی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مدت زمان صدور مجوزهای فعالیت این دسته مشاغل را به سه روز کاهش داده تا ضمن رفع موانع تولید در بخش اشتغال خانگی، متقاضیان کسب و کارهای خانگی با انگیزه بیشتر به این حوزه ورود کنند.

برابر آمارها از زمان استقرار دولت سیزدهم تاکنون ۹۳ هزار فقره مجوز مشاغل خانگی صادر شده و بیش از ۳۸ هزار نفر از متقاضیان مشاغل خانگی از تسهیلات مذکور بهره مند شده‌اند.

برابر تازه‌ترین آمارها، نزدیک به ۹۳ هزار فقره مجوز مشاغل خانگی از زمان استقرار دولت سیزدهم تا کنون صادر شده و برای بیش از ۷۱ هزار نفر از متقاضیان مشاغل خانگی اشتغالزایی شده است.همچنین طی این مدت بیش از ۳۸ هزار نفر از متقاضیان مشاغل خانگی از تسهیلات اشتغال خانگی بهره مند شده اند.

در راستای توسعه و تقویت هرچه بیشتر مشاغل خانگی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مدت زمان صدور مجوزهای فعالیت این دسته مشاغل را به سه روز کاهش داده تا ضمن رفع موانع تولید در بخش اشتغال خانگی، متقاضیان کسب و کارهای خانگی با انگیزه بیشتر به این حوزه ورود کنند.

محمود کریمی بیرانوند ـ معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ درباره اقدامات صورت گرفته در حوزه مشاغل خانگی به ایران اکونومیست می گوید: در راستای مانع‌زدایی، تسهیل‌گری و تسریع در صدور مجوزهای مشاغل خانگی و در اجرای مصوبه هشتم دی‌ ماه سال ۱۴۰۰ ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، اقداماتی در این دولت صورت گرفت که به تسهیل در صدور مجوزها انجامید، به نحوی که فعالیت در رشته‌های آزاد ثبت محور صرفاً با تکمیل فرم ثبت‌نام و ارائه تعهدنامه به‌ صورت خود اظهاری توسط متقاضیان صورت‌ گرفت تا متقاضیان با تعهد به رعایت شرایط درج شده برای هر رشته ثبت محور فعالیت خود را آغاز کنند.

وی می گوید: در ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی، مجوزهای مشاغل خانگی برای رشته‌های مجوزمحور ظرف مدت ۳ روز کاری صادر می‌شود که در صورت عدم اعلام نظر در موعد مقرر، درخواست از طریق سامانه به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ارسال و مجوز به ‌صورت الکترونیکی و خودکار صادر خواهد شد.

به گفته معاون اشتغال وزیر کار، با پیگیری‌های صورت گرفته درباره رشته‌های ثبت محور و مجوز محور، رشته‌های مشاغل خانگی به ۵۰۸ رشته شغلی افزایش ‌یافته و نزدیک به ۹۳ هزار فقره مجوز مشاغل خانگی صادر شده است.

به دنبال اقدام وزارت کار در کاهش زمان صدور مجوزهای کسب و کارهای خانگی،‌ سامانه حمایت از مشاغل خانگی با ساز و کار جدیدی به فعالیت ادامه داد.در این ساز و کار به منظور تسهیل صدور مجوزها، رشته‌های مشاغل خانگی به دو گروه ثبت محور و مجوز محور تقسیم و مشمول دریافت مجوز شده‌اند که در سامانه mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir برای عموم مردم قابل دسترس است.

رشته‌های ثبت محور، شامل کسب و کارهایی است که نیاز به اخذ مجوز نداشته و متقاضیان با ورود به سامانه، تاییدیه را اخذ و آغاز فعالیت خودشان را به دستگاه‌های مربوطه اعلام می کنند.

رشته‌های مجوز محور، شامل کسب و کارهایی است که نیاز به دریافت مجوز دارند و فرایند آن از طریق ثبت نام متقاضی در درگاه ملی مجوزها انجام شده و دستگاه‌ها مکلفند ظرف مدت ۳ روز کاری طرح ها را بررسی و اعلام نظر کنند، در غیر این صورت پس از مدت مقرر مجوز به طور خودکار صادر می شود.

به گزارش ایران اکونومیست، هم اکنون در بسیاری از کشورها، سهم بالایی از اشتغال و تولید ناخالص داخلی به مشاغل خانگی اختصاص داشته و این حوزه از ارزش افزوده بالایی برخوردار است. صدور مجوز راه اندازی کسب و کارهای خانگی برای متقاضیان اشتغال خانگی می تواند یک گام مثبت و اثرگذار در تحقق این هدف و توسعه و رونق مشاغل خانگی در کشور باشد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مشاغل خانگی ، وام اشتغال ، وزارت کار و رفاه اجتماعی ، تولید ناخالص داخلی ، اشتغال ، صدور مجوز ، دولت سیزدهم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مشاغل خانگی وام اشتغال وزارت کار و رفاه اجتماعی تولید ناخالص داخلی اشتغال صدور مجوز دولت سیزدهم کار و رفاه اجتماعی کسب و کارهای خانگی نفر از متقاضیان مشاغل خانگی صدور مجوزهای اشتغال خانگی دولت سیزدهم صدور مجوز کسب و کار ثبت محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۵۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ و ایثار شهادت مازندران اشتغال خانواده‌های شهدا و ایثارگران را از برنامه‌های مهم بیان کرد و گفت: ۳۲ هزار مجوز اشتغال برای این حوزه کسب شده است.

وی شمار فرزندان بیکار جانبازان و ایثارگران بالای ۷۰ درصد را ۲۴ هزار نفر ذکر کرد و گفت: در سال جاری با مجوز کسب شده می‌توان زمینه اشتغال تمامی این افراد را فراهم کرد.

قاضی زاده با اظهار اینکه پنج هزار ۹۶۰ نفر از فرزندان ایثارگران در استان مازندران نیز متقاضی کار هستند گفت: از این تعداد ۸۶۹ نفر فرزندان جانبازان بالای ۷۰ درصد هستند.

معاون رئیس جمهور در زمینه خرید و یا ساخت مسکن جانبازان ایثارگران نیز گفت: از نظر تسهیلاتی مشکلی نداریم و مسئله اصلی فقط کمبود زمین است.

وی خواستار همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تأمین و ساخت مسکن جانبازان ایثارگران شد و گفت طبق قانون ستگاه‌ها دارای تکالیفی هستند که باید آن را اجرا کنند.

رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران از برپایی ۱۴ کنگره ملی شهدا سال جاری در کشور خبر داد و مستندسازی برنامه‌ها را امری ضروری دانست.

یوسف نوری استاندار مازندران نیز از دستگاه اجرایی خواست تا نظام مسائل و مطالبات انواده‌های شهدا و ایثارگران را حل و فصل کنند.

وی همچنین تأمین مسکن و صدور مجوزهای خدماتی برای آن را ضروری دانست و با اشاره به اهمیت کنگره شهدای استان گفت: در این بخش نیز باید همکاری لازم صورت.

کد خبر 6095019

دیگر خبرها

  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ۳۱ هزار مجوز استخدام فرزندان ایثارگر کسب شده است
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان در سال گذشته
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد